Main

Nyári programok az Ásramban

”Ásram-élet” program június 1-től szeptember 1-ig minden nap


ashramlife„Ásram-élet” program egész nyáron. A napirend részei: reggeli jógaórák, mantra jóga, meditáció, jóga nidrá relaxáció, karma jóga, illetve kirtan és havan (tisztító tűzszertartás).

A program alkalmas azok számára, akik érdeklődnek a jóga gyakorlatai és a jóga által kínált életmód iránt. Spirituális keresők számára ideális elvonulási lehetőség egy tiszta és egyszerű környezetben.

Szint: alkalmas a jógában kezdőknek és haladóknak, 16-75 éves korig.

Részvételi díj: mindössze 3000 Ft +ÁFA /nap, ami tartalmazza a teljes program és a napi 3 vegetáriánus étkezés árát.

Szállás: saját sátorban a Központ területén ingyenes. A faluban 2-3000 Ft/éj áron jó színvonalú szállások elérhetőek. Szállásigény bejelentése a jelentkezési lapon.

Ételek: Az ásramban készült ételek szezonális biozöldségeket- és gyümölcsöket, gabonákat, hüvelyeseket, tejtermékeket és olajos magvakat tartalmaznak. Az ételek naponta frissen készülnek, egészségesek, és teljes értékű táplálékot jelentenek a szervezet számára. A vendégektől elvárjuk, hogy csak az ásramban felszolgált ételeket fogyasszák.

Bejelentkezés és foglalás: a jelentkezési lap kitöltésével. Felhívjuk a figyelmet, hogy a jelentkezési lap elküldése önmagában nem elegendő a jelentkezés visszaigazolásához; a jelentkezés elfogadását csak a részvételi díj beérkezése után erősítjük meg a férőhelyek beteltéig.

Helyszín: Magyar Jóga Társulás Központ, Szólád, Arany János utca

Elvárás a látogatók felé, hogy részt vegyenek az ásram tevékenységeiben, és tartsák be az ásram szabályait. Az ottlétük teljes ideje alatt bent kell tartózkodniuk, és nem biztosítunk hozzáférést külső szolgáltatásokhoz. Nem megengedett a nem-vegetáriánus ételek behozatala és fogyasztása, dohányzás, alkohol fogyasztása, mobil telefon és egyéb elektronikus kommunikációs eszközök használata. Ennek célja az elmét stimuláló és figyelmet elterelő dolgok hatásainak átmeneti csökkentése.

Kérjük, a jelentkezési lap kitöltése előtt olvassa el az ásram szabályait: Ásram szabályok

 

 

Információ: info@satyananda.hu