Main

Aktuális projektek

Aktuális projektek:

 

A Magyar Jóga Társulás építése sokakat megszólított.  Az elmúlt években rengetegen áldozták idejüket, energiájukat és pénzüket, hogy legyen központja Magyarországon a klasszikus jóga tanításainak. Az építkezés az anyagi forrásoktól függően több ütemben és több év alatt történik, amelyhez minden segítséget, hozzájárulást örömmel fogadunk.  Az alábbiakban olvashat a hozzájárulás módjairól, az aktuális és már megvalósult projektekről, valamint megtalálja a bank adatokat, és akár bankkártyával is küldhet adományt.

 

Így segíthet
Pénzadomány cégektől, magánszemélyektől
Kapcsolati tőke - a projekt irányában nyitott cégek, magánszemélyek felé
Építőipari tervezés: építészeti, víz, gáz, fűtés, csatorna kiviteli tervek
Pályázati lehetőségek
Tárgyadomány
Építőipari szaktudás, saját munka.

Aktuális projekt:. 90 nm raktárépület építése; 2 szakasz: Tetőszerkezet faanyag és cserép, nyílászárók (3 darab lemezajtó és 7 darab 90x120-as ablak), villanyszerelés, külső-belső vakolás, járólap.

Előkészítés alatt: Gyakorlóterem építés, 300 nm-es épület öltözőkkel, szekcionálható térrel, négy évszakos használatra.

Megvalósult részprojektek Az alábbiakban felsoroltakat együtt hoztuk létre, amiért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden közreműködőnek!

2 hektáros terület megvásárlása,építészeti tervek, 400 méter kerítés, dísz és gyümölcsfák, valamint cserjék és bokrok százainak telepítése, nyári konyha építés, fedett étkező építés,
komposzt vécé és nyári zuhany építés, vécé és mosdóépület építés, védi építés, kútfúrás, víz és csatornarendszer kiépítése, elektromos fővezeték kiépítése, 150 nm-es gyakorlóterem-sátor vásárlás, 2 db faház, raktárépület 1. szakasz: földmunkák, alapozás, falazás.


 

 

Kapcsolat és bankszámlaszám:

Magyar Jóga Társulás Központ
Szólád, Arany János utca
E-mail: info@satyananda.hu
Mobil: 30 270 0470

Pénzadományt a Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány Szólád projekt alszámlájára küldhet: CIB Bank: 10700505-66317678-52000001

 

 

Adományát a CIB Bank internetes fizetési oldalán keresztül is utalhatja:
Bankkártyás adományozás

 

 


Bankkártyás fizetési szolgáltató:
CIB Bank Zrt.


Elfogadott kártyák