Main

1% felajánlása

1% felajánlása

 

 

Szeretünk hasznos dolgokat adni, tanítani és inspirálni az embereket; ezért dolgozunk tizenhárom éve, és ebben a kezdetek óta sokan segítenek. Támogatóinknak és önkénteseinknek köszönhetjük az eredményeinket; hogy ásramot tudunk építeni, hogy jógaközpontot tartunk fenn Budapesten, hogy könyveket tudunk kiadni, hogy adhatunk a szegényeknek, hogy ingyen taníthatunk betegeket és gyermekeket.

Ahhoz, hogy adni tudjunk, továbbra is szükségünk van támogatásra, és ez az egy százalék számunkra sokat jelent. Az elmúlt években ezekből tudtuk fizetni az alapítvány könyvelési költségeit, valamint az ásram fenntartási költségeinek egy részét. Ezért idén is örömmel fogadjuk a támogatást az 1% felajánlás formájában, és azt is megköszönjük, ha ismerősöknek bennünket javasolnak támogatásra.


A felajánlás módja

A felajánláshoz rendelkező nyilatkozatot kell kitölteni, és eljuttatni a NAV részére. A rendelkező nyilatkozatnak az alábbi két adatot kell tartalmaznia:

A kedvezményezett adószáma: 18117792-2-41

A kedvezményezett neve: Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány

A nyilatkozat az adóbevallással együtt, vagy május 20-ig külön borítékban is eljuttatható a NAV részére. A borítékra írja rá nevét és adószámát!

 

Közlemény

Alapítványunk az 1% felajánlásokból 413,216 forintot kapott tavaly, amit ezúton is köszönünk minden támogatónknak!