Main

Támogatók keresése az új központhoz

Kedves Barátunk!
Hari Óm,

 

A közelmúltban megnyitottuk új budapesti központunkat, amelynek fenntartásához támogatókat keresünk.

Azért tesszük ezt a felhívást, mert szükségesnek tartjuk, hogy a jóga egyik kiemelkedő és hiteles forrásaként ismert Satyananda Yoga rendszernek a fővárosban is megfelelő központja legyen. Noha non-profit szervezetünk anyagi forrásai jelenleg szűkösek, nincs állandó bevételünk, a vezetők és önkéntesek nem kapnak bért vagy fizetést, mégis hiszünk abban, hogy jó szándékú és önzetlen támogatókkal együtt valóra válthatjuk az elképzeléseket.   

Október elejétől egy belvárosi ingatlant béreltünk, amely méltó otthont teremthet a Satyananda Yoga programoknak és rendszeres jógaóráknak. Olyan támogatókat keresünk, akik havi rendszerességgel hozzájárulnának a központ fenntartásához. Ezt bátran tekinthetjük szádhanának, spirituális gyakorlatnak is, amit rendszeresen, huzamos időn keresztül és hittel végez a támogató. E szádhana célja méltó otthont biztosítani egy hiteles jóga tradíciónak, valamint sokak számára fejlődési lehetőséget teremteni egy jobb minőségű és minden szinten tudatosabb élethez.

Az egyéni szándéktól és lehetőségektől függően szívesen fogadunk bármekkora összeget, és kiemelten fontosnak tartjuk a támogatás rendszerességét. Bízunk abban, hogy e felhívás nyomán képesek leszünk megnyitni és hosszú ideig fenntartani a központot, sokakat segítve az egyéni fejlődésükben, és inspirálva őket a jóga útján.

 

Szeretettel,
A Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány nevében:
Bhaktananda, Bogár Ákos és Koltai József

 

A hozzájárulások küldése:

Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány
Számlaszám: 10700505-66317678-51100005