Main

Satyananda Yoga E-Újság

 

Jóga újság

A Satyananda Yoga Újság ingyenes és teljes egészében önkénteseink készítik; ők végzik az írások fordítását, ellenőrzését, szerkesztését és tördelését, és 2003-óta adjuk ki havonta.

Eredetileg Satyananda Yoga Hírlevél volt a neve, majd később, a terjedelem növekedése miatt, átkereszteltük Satyananda Yoga Újsággá. Szerkesztési alapelvünk, hogy mindegyik szám tartalmazzon legalább egy írást mindegyik mesterünktől – Swami Sivananda, Swami Satyananda és Swami Niranjanananda - így havonta legkevesebb három cikk magyar fordítását közöljük.

Ezek mellett az aktuális jógaórák, jógaprogramok és események leírása, valamint vegetáriánus receptek és kirtan kották is szerepelnek benne. Az írások eredeti változatai megtalálhatók a www.yogamag.net oldalon.

 

Ha önkéntesnek jelentkezne az újsággal kapcsolatos munkákra, írjon nekünk: info@satyananda.hu
Az Újságban megjelent hírekkel, felhívásokkal és írásokkal kapcsolatban szívesen fogadunk bármilyen kérdést, észrevételt, információt vagy ötletet.

A Satyananda Yoga Újsághoz a cikkeket a Bihar School of Yoga nemzetközi magazinjából, a YOGA-ból vesszük át a jogtulajdonos, a Yoga Publication Trust engedélyével. Az írások további publikálásához a jogtulajdonos írásos engedélye szükséges.

 

 

Feliratkozás az újságra


Teljes név:
E-mail cím: @

 

A feliratkozáshoz, kérjük adja meg a teljes nevét